Wordt een geweldige nanny gastouder

Heb je een passie voor kinderen en wil je graag een belangrijke rol spelen in hun ontwikkeling? Zoek niet verder! Nanny Kinderopvang verwelkomt enthousiaste individuen zoals jij om deel uit te maken van ons warme en liefdevolle gastoudergezin.

Waarom zou je kiezen voor Nanny Kinderopvang? Hier zijn slechts een paar redenen waarom we de perfecte keuze zijn voor jouw gastoudercarrière:

Flexibiliteit

Als nanny gastouder bij Nanny Kinderopvang bepaal je je eigen werktijden en beschikbaarheid. Dit stelt je in staat om je werk perfect af te stemmen op je persoonlijke leven, zodat je kunt genieten van een gezonde balans tussen werk en privé.

Kleinschaligheid

In plaats van te werken in een grote kinderopvang, biedt Nanny Kinderopvang je de mogelijkheid om in een kleinschalige en huiselijke omgeving te werken. Hierdoor kun je een nauwe band opbouwen met de kinderen en de ouders, en persoonlijke aandacht en zorg bieden.

Stimulerende werkomgeving

Als gastouder speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van kinderen. Bij Nanny Kinderopvang moedigen we je aan om educatieve activiteiten te organiseren, zoals voorlezen, knutselen en buitenspelen, om de nieuwsgierigheid en creativiteit van de kinderen te stimuleren.

Professionele ondersteuning

Nanny Kinderopvang zorgt voor uitgebreide ondersteuning om je te helpen groeien in je rol als gastouder. We bieden trainingen, workshops en begeleiding om je pedagogische vaardigheden te versterken en je kennis up-to-date te houden. 

Samenwerking en netwerken

Als nanny gastouder bij Nanny Kinderopvang maak je deel uit van een hechte gemeenschap van gepassioneerde professionals. Je kunt ervaringen delen, ideeën uitwisselen en samenwerken met andere nanny gastouders, wat een waardevolle bron van inspiratie en ondersteuning vormt.

Diversiteit

Bij Nanny Kinderopvang verwelkomen we gastouders van alle achtergronden en ervaringsniveaus. We geloven dat diversiteit een kracht is en streven ernaar om een inclusieve en respectvolle omgeving te creëren voor zowel gastouders als kinderen.

Gratis promotie

Je kunt een gratis profiel aanmaken waarmee je zichtbaar bent voor zoekende ouders bij onze partner Dienstverlening-aan-huis

Eigen werktijden

Je bepaalt zelf je eigen werktijden. Wil je 3 dagen, 5 of 7 dagen werken? Nanny Kinderopvang staat voor je klaar om je hierin te ondersteunen

Goed inkomen

Zelf bepalen hoeveel je wilt verdienen? Dat kan bij Nanny Kinderopvang. Bij de opvang in de woning van de ouders bepaal je een vast uurtarief aan de hand van het aantal opvangkinderen. Omdat Nanny Kinderopvang lage bureau kosten (die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag) voor ouders hanteert, kun je als gastouder meer verdienen.

Hoeveel kinderen mag een gastouder opvangen?

Hoeveel kinderen je mag opvangen, hangt af van de leeftijd van de kinderen. Je mag per dag in totaal 6 kinderen van 0 tot 13 jaar tegelijk opvangen. Je mag met toestemming ook kinderen van andere ouders op deze locatie opvangen. Daarnaast geldt:

  • Je mag maximaal 5 kinderen tot 4 jaar tegelijk opvangen
  • Je mag maximaal 4 kinderen tot 2 jaar tegelijk opvangen
  • Je mag maximaal 2 baby’s (tot 1 jaar) tegelijk opvangen

Let op: Je eigen kinderen tot 10 jaar worden meegeteld.

De locatie voor gastouderopvang moet voldoen aan verschillende eisen:

  • Een aparte slaapruimte voor kinderen jonger dan 1,5 jaar
  • Voldoende speelruimte binnen en buiten
  • Een volledig rookvrije woning
  • Voldoende goed werkende rookmelders op elke verdieping
  • Schoon en hygiënisch
  • Huisdieren zijn toegestaan